duminică, 22 martie 2009

Parabellum: posibil Counter-Strike killer - imagini noi

Acony a oferit publicitatii noi imagini din Parabellum, shooter online care urmeaza sa fie lansat in primul trimestru din 2009.

Parabellum aminteste puternic de Counter-Strike, cu deosebirea ca promite sa ofere "campanii neliniare si un sistem avansat de dezvoltare a personajului si a armelor", se arata pe situl oficial Parabellum.

Actiunea jocului are loc in 2018, cand fortele militare au fost privatizate, iar mercenari, fosti soldati si aventurieri din intreaga lume au acum ocazia sa profite de pe urma conflictelor zonale de pe intregul glob. Misiunile ii vor purta pe jucatori din New York pana in junglele din America de Sud, iar pe parcursul campaniilor vei putea sa deblochezi noi arme, accesorii si mod-uri pentru arme, veste antiglont, precum si noi elemente vizuale - un total de peste 10000 de combinatii posibile, afirma producatorii.

Parabellum utilizeaza Unreal Engine 3, se afla deja in stadiu closed beta, iar Acony intentioneaza sa il lanseze in varianta de PC, prin download gratuit, in primul trimestru din 2009.

Sursa: Acony / HIT.ro

Niciun comentariu: