sâmbătă, 29 martie 2008

Nicolae Guta - Inima de piatra

Copilul De Aur - Dor De Tine Dor De Noi

Start oficial pentru procesoare AMD Triple Core

Dupa multa vreme in care s-au facut speculatii, nestiindu-se sigur decat ca vor fi lansate, nu si cand anume, a venit in final momentul asteptat de foarte ulta lume, acela in care procesoarele cu trei nuclee au primit oficial unda verde.
AMD a declarat astazi ca aceste procesoare vor fi in primul rand accesibile pentru integratorii de sisteme, urmand ca ulterior sa fie puse si in vanzare pentru cei ce vor sa le cumpere in mod individual.



In plus AMD a facut publice doua noi modele care vor face parte din acesta serie ( denumita Phenom X3), modelul 8400 si 8600 care vor avea viteze de 2,1 respectiv 2,3 GHz, toate modelele vor consuma 95W, vor avea cate 512MbKb de memore cache L2 pe nucleu si 2 Mb de memorie cache L3 impartita intre nuclee ( aceeasi memorie este si la Phenom cu 4 nuclee).
Phenom X3 va avea o viteza maxima pentru Hyper Transport de 3,6GHz.
Pentru ca initial aceste procesoare vor fi oferite catre integratori nu a fost publicat si pretul per bucata insa surse din piata dau ca sigur un pret sub 100 de dolari americani.

Sursa: DailyTech

vineri, 28 martie 2008

Album 4 Dame [Promo]

Florin Peste,Ioana & Play Aj - Doua Inimi [promo]

Denisa, Eliza, Ioana - 2008 *Cool*

Denisa - Cate Fac In Viata
Denisa - Mai Golane
Denisa - Nici O Viata
Denisa - Pentru Tine
Eliza - Esti Viata Mea
Eliza - Ma Intreb Oare Ce-O Fi
Ioana - Am Avut Noroc Si Soarta
Ioana - Lasa-Ma Sa Uit
Ioana - Tu Cu Mine
Oana - Nici Nu Te Cunosc
Download

joi, 27 martie 2008

Bunica Tehno



By Clarisimo

Florin Salam - Ban pe Ban [Promo]

Printesa de Aur - Nu sunt bani - Album 6 6 Norocoase

Nicolae Guta,Liviu Pustiu,Cristi Dules & Don Genove-Borfas,Vagabond

B.U.G. Mafia - Shake That

Unguru Bulan-Pregatiri De Summit

Motorola mobile TV

Motorola a anuntat noul sau dispozitiv portabil DVB-H TV denumit DH02. Acest mobile TV va avea modul GPS reciver si harta Tele Atlas precum si conectivitate HSDPA/GPRS. Ecranul este de tip touchscreen cu auto-rotire portrait sau landscape.



Desi nu este precizata dimensiunea ecranului si nici rezolutia nativa, Motorola anunta ca ecranul va fi WQVGA si va putea reda imagini video la 25 de cadre pe secunda. Pe partea de tuner tv DVBH acesta include functia de timeshifting cu un buffer de 5 min (reluare in timp real).

Se poate sincroniza cu alte dispozitive pe bluetooth, poate apela numere de urgenta si poate receptiona mesaje SMS. Slotul de card microSD poate stoca fisiere multimedia (foto, video, muzica) sau harti suplimentare pentru GPS.

Mai multe detalii tehnice, pretul de comercializare si data lansarii oficiale vor fi anuntate in curand intr-un comunicat de presa.

Sursa: Motorola

Far Cry 2 a fost amanat

Lansarea first-person shooter-ului Far Cry 2 a fost amanata. Studiourile Ubisoft Montreal au confirmat printr-un comunicat de presa ca jocul nu se va mai lansa in aceasta primavara asa cum fusese initial anuntata data preliminara de lansare.


Actiunea din Far Cry 2 se va desfaşura in Africa de aceasta data. Noua data de lansare a fost amanata pentru luna octombrie a acestui an. Jocul va dispune de versiuni pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Sursa: Hit.ro

miercuri, 26 martie 2008

2 noi procesoare Quad Core Xeon low-voltage

Intel a taiat si mai multi wati de pe noile sale procesoare adresate serverelor si workstation-urilor introducand seria Quad Core L54xx. L5420 si L5410 functioneaza la 2.5Ghz respectiv 2.33Ghz cu FSB 1333Mhz si memorie cash 12Mb.



Aceste cipuri low-voltage sunt fabricate pe tehnologia de 45 de nanometrii si functioneaza cu un consum de aprox 50W. Pretul pentru L5420 este de 190 euro/buc iar pentru L5410 de 160 euro/buc pentru comenzi de minim 1000 de bucati.

Sursa: Intel

Denisa - Cate Faci In Viata

Nicolae Guta & Oana & Mr Juve - Ma urmareste umbra ta

Seagate dezinteresata de SSD-uri

Desi toate marile companii care produc laptopuri si chiar calculatoare desktop se intrec sa ofere ca alternativa la clasicul hard-disk memorii de tip SSD, iata ca exista un mare nume in domeniu care este total neinteresata pentru moment sa se gandesca la aceasta alternativa.
Compania Seagate, pentru ca despre ea este vorba, a declarat prin intermediul CEO-ului lor William D. Watkins ca momentan “nu vede vanzarile de notebookuri cu memorii Flash”.



Intr-adevar pentru moment nu putem decat sa-i dam si noi dreptate, pentru ca preturile prohibitive pe care le au memoriile SSD le fac foarte greu de cumparat, insa anual se vor inregistra scaderi de pret intre 40 si 50 de procente, asa ca pentru viitor SSD-urile vor avea toate premisele sa devina o alternativa viabila la hard-diskurile clasice si mai nou vor fi “ajutate” in evolutie de gigantul Intel.

Sursa: DailyTech

Procesoarele de la AMD in acest an


AMD pare in aceste zile ca si-a revenit complet din socurile aplicate pe rand de Nvidia si Intel si a facut noi precizari legate de procesoarele care vor fi lansate in acest an.
Ca noutate a fost precizata cu certitudine aparitia noilor procesoare Phenom cu trei nuclee si modele care trec de bariera celor 2,5 GHz.
In al doilea trimestru, adica in urmatoarele trei luni vor aparea modelele 9750 si 9850 cu viteze de 2,4 respectiv 2,5 GHz si in al treilea trimestru va veni modelul 9950 cu o viteza de 2,6 GHz.



In al treilea trimestru vor aparea trei modele de procesoare Phenom cu trei nuclee adresate segmentului middle-low, Phenom 8450, 8650 si 8750 cu frecvente de 2,1 , 2,3, respective 2,4 GHz si toate vor avea un TDP de 95W.
Catre sfarsitul acestui an AMD vor trece si ei la procesul de fabricatie pe 45 de nm dar vor suporta pe moment doar memoria de tip DDR II, abia la anul urmand sa fie suportate memoriile DDR III.

Sursa: DailyTech

marți, 25 martie 2008

The Ruins, vacanta horror - trailer

Sase turisti aflati in vacanta in Cancun, Mexic pornesc intr-o excursie spre un sit arheologic sapat la Coba, in apropiere de un loc sacru mayas.



Din pacate, situatia tinda sa devina urata pentru cei sase care nu au plecat pregatiti sa faca fata caldurii si insecteleor. Pe masura ce exploreaza zona, cei sase se vor trezi prinsi intr-un adevarat cosmar. Horror- ul The Ruins va avea premiera in România pe 6 iunie 2008 iar in Statele Unite ale Americii se va lansa 4 aprilie 2008. In rolurile principale ii gasim pe Jonathan Tucker si Jena Malone.

Sursa: Hit.ro

South Park poate fi vizionat gratuit

Pirateria a invins: episoadele South Park pot fi vizonate online, gratuit. Producatorii serialului de animatie South Park au decis sa difuzeze pe site-ul oficial South Park toate episoadele produse pana acum deoarece vanzarile filmului au scazut simtitor.


Britney Spears in South Park

Ei au intordus insa in fiecare episod trei calupuri de reclame pentru ca produsul sa ramana profitabil. Calitatea video este buna iar cu o conexiune rapida la internet, fanii South Park nu vor mai fi nevoiti sa cumpere sau sa dowloadeze ilegal acest serial.
Vizonare placuta!

Sursa: Hit.ro

luni, 24 martie 2008

Cum Se Prajeste O Blonda

Unguru Bulan - Pungutza Cu 10000 De Euro

Numai 1 Si 1 *Belea*

Copilul De Aur si Margherita - Stiu Ca Tu Ma Vrei
Florin Salam si Kristiyana - Jura-Te, Jura-Te
Fratii De Aur - Cand E Frate Langa Frate
Nicolae Guta si Jacksona - Ce Inima De Gheata
Vali Vijelie - Esti Femeie De Bani
Kristiyana - M-A Facut Cucoana Mare
Rudy si B.Artistu - Bomba !
Nicoleta Guta - M-Au Vrajit Ochii Tai
Nicolae Guta si Krtistiyana - Eu Te Astept De Ani De Zile
Evanda si Oaca - As Goli De Apa Norii
Printesa Ardealului - Esti Mincinos Mare Pervers
Florin Salam si Copilul De Aur - Sunt Si Bun Dar Si Nebun
Download

Sanyo Xacti CG9

Sanyo a lansat noua editie a camerei Xacti denumita CG9. Aceasta pastreaza designul modelelor anterioare cu usoare retusuri, iar ca electronica vine cu modificari in ceea ce priveste senzorul optic, care a fost inlocuit din CCD in CMOS de 9.1Mpx.

Ecranul de 2.5” poatea reda fidel atat imaginile foto cat si pe cele video. Pe partea de zoom, lentilele pot apropia de 5x iar pe partea de macro se pot face fotografii foarte clare de la 1cm distanta fata de subiect.



Camera poate stoca imaginile fie pe memoria interna de 40Mb fie pe carduri de tip SD si SDHC cu capacitati de pana la 32Gb. In ceea ce priveste inregistrarea video, aceasta se face in format Divx MPEG4. In timpul inregistrarilor video, utilizatorul poate capta imagini statice la rezolutia maxima fata a necesita oprirea procesului de inregistrare video.

Softul reuseste sa distinga pana la 12 chipuri umane prin tehnologia Face Chaser Function si tot din soft se poate stabiliza tremuratul si miscarile involuntare ale mainii.

Sursa: Sanyo

Cea mai rapidă placă video este disponibilă şi în magazinele online din România

Cea mai rapidă placă video semnată de NVIDIA este accesibilă şi în magazinele online din România. Acceleratorul 9800 GX2 a fost lansat oficial la sfârşitul săptămânii trecute.
Placă video are două ieşiri, DVI-DL (una şi cu HDMI) şi S-Video, şi poate fi folosită şi într-un PC multimedia. Imaginile HD sunt randate prin intermediul tehnologiei Pure Video HD. Pentru a intra în trendul de ecologizare, sistemul are posibilitatea reducerii consumului de curent în funcţie de necesarul de performanţă.

Preţul cu care poate fi achiziţionat un astfel de accelerator variază în jurul sumei de 1900 RON.

Sursă: labzine.ro

Iron Man se lanseaza in mai

SEGA a anuntat data oficiala de lansare a jocului Iron Man care va coincide cu lansarea pe marile ecrane a filmului cu acelasi nume. Shooterul va putea fi gasit pe rafturile magazinelor in data 2 mai 2008. Producatorii jocului au declarat ca in joc vom auzi vocile actorilor actorii Robert Downey Jr., Terence Howard si Shaun Toub care vor interpreta personajele Tony Stark, Lt. Col. James “Rhodey” Rhodes si Yinsen


Iron Man spune povestea lui of Tony Stark, un inventator si industrias milionar care avea tot ce si dorea. Acesta este capturat in Middle East si fortat sa construiasca arma suprema. In loc sa contruiasca aceasta arma devastatoare Tony Stark construieste o super armura care il transforma in Iron Man. Jocul va fi disponibil in versiunile pentru PC, PlayStation 2, PlayStation 3 PSP, Nintendo Wii si Nintendo DS.

Sursa: Hit.ro

duminică, 23 martie 2008

Becali: "Stiu de ce Steaua nu joaca cum vreau eu, dar nu pot sa spun"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la Specialul de la sport.ro că Steaua are cea mai bună echipă.

"Mi-au spus mie nişte specialişti că Steaua are cel mai bun lot, dar nu ştiu de ce nu joacă atât de bine precum vreau eu. De fapt ştiu, dar nu vreau să spun acum, nu e momentul", a precizat Becali.