vineri, 11 iulie 2008

Devil May Cry 4 pentru PC, lansat

Capcom a anuntat ca versiunea pentru PC a jocului Devil May Cry 4 a fost lansata. In Romania jocul va fi disponibil la raft la finalul saptamanii viitoare conform distribuitorului oficial al jocului, Best Distribution.

devil-may-cry-4-2.jpg

Versiunile pentru console ale jocului Devil May Cry 4 s-au vandut deja in intreaga lume in peste 2 milioane de exemplare, versiunea pentru PC a acestui joc va dispune de noi moduri, optiuni grafice imbunatatite dar si continut aditional.

devil-may-cry-4-3.jpg

Devil May Cry 4 introduce jucatorul intr-o atmosfera gotica, supranaturala, unde un nou protagonsit intra in lupta cu un erou binecunoscut. Jucatorii vor intra in pielea lui Nero, noul erou principal, pe care il vor putea controla. Acesta se va dezlantui in atacuri incredibile si va avea la dispozitie combo-uri devastatoare si o noua mecanica unica de joc: puternicul brat Devil Bringer.


Sursa: Hit.ro

Badass Max Payne Photos

Now that everyone is all of a sudden exited for the video game to big screen adaptation of Max Payne, six new promotional material has begun to leak out. This batch of six badass promotional photos, with frames which look like they were from the game themselves, were released o the film’s official website (although, I found them on FirstShowing). Max Payne hits theaters on October 17th.


miercuri, 9 iulie 2008

Minisistem audio si tastatura programabila de la Genius

Recent lansat pe piata din Romania, noul minisistem audio SW-HF 2.1 1200 este ideal pentru persoanele care doresc deopotriva un sistem audio economic si ergonomic, dar care sa ofere in acelasi timp un sunet de calitate pentru muzica, filmele, sau jocurile preferate.

Pentru redarea unui sunet de calitate, clar, plin si fara distorsiuni, sistemul are in componenta doi sateliti si un subwoofer. Carcasa MDF confera sistemului, pe langa calitati acustice specifice, o mai mare durabilitate in timp. Puterea totala a sistemului este de 30W RMS, dintre care 12W pentru subwoofer si cate 9W pentru fiecare satelit.
sw-hf2-1-1200_160.jpg

Panoul de comanda este dispus lateral, in partea dreapta a subwoofer-ului si cuprinde butoane pentru "treble", controlul volumului si al basului.

Produsul este disponibil in Romania prin partenerii Genius, pretul de referinta este de 129,9 Ron.

Specificatii:
Putere totala 30W
Putere subwoofer 12W
Putere sateliti 9W/ fiecare canal
Carcasa MDF
Panou de comanda cu buton de volum, bass si treble

Pentru fanii Genius, mai este o surpriza, LuxeMate 525 - tastatura programabila pentru jocuri.
genius_lm525.jpg

Recent lansata la nivel mondial de catre cei de la Genius, noua LuxeMate 525, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc o tastatura programabila pentru jocurile preferate. Designul de tip slim si tastele cheie ergonomice, palsate in partea dreapta si stanga a tastaturii, nu numai ca ofera un confort sporit la operare indelungata, dar vor transforma, in cel mai scurt timp, orice incepator intr-ale gamingului, intr-un un adevarat performer.

Noua tastatura poate stoca trei grupuri diferite de jocuri, care pot fi alternate instantaneu si beneficiaza de 26 de taste Macro programabile cu acces direct la comenzile specifice fiecarui joc. LuxeMate 525 dispune, de asemenea, de 13 taste cu acces rapid Multimedia, Internet Explorer, E-mail si MSN.

Produsul va fi disponibil in Romania pana la sfarsitul anului prin partenerii Genius si va avea un pret de referinta de 129,9 Ron.
genius_luxemate525.jpg

Specificatii:

Silentioasa
Functie water resistant
26 taste Macro programabile pentru jocuri
Memorie 64KB care poate memora peste 100 profiluri
Mufa microfon si speaker
USB

Sursa: Genius

McAfee S.P.A.M. Experiment

McAfee a anuntat rezultatele unui studiu experimental S.P.A.M. (Spammed Persistently All Month Experiment) privind natura psihologica a fenomenului Spam. Studiul a fost facut pe oameni din intreaga lume, care au navigat pe Internet fara protectie antispam timp de 30 de zile. Acestia au avut posibilitatea sa acceseze diverse site-uri pentru a descoperi tipurile de spam cel mai des folosite si efectele lor. Analizand inregistrarile zilnice si continutul mesajelor de tip spam, cercetatorii de la McAfee au confirmat ca activitatile de acest gen sunt mai numeroase ca niciodata si se folosesc din ce in ce mai mult "trucuri" psihologice. De asemenea, sunt folosite in continut elemente culturale specifice, mesajele fiind in limba natala a utilizatorului si devenind astfel mult mai bine tintite si mai greu de detectat.

Multe din mesajele de spam primite au fost de tip phishing; mesajele care proveneau aparent dintr-o sursa de incredere,aveau ca scop aflarea de informatii confidentiale - usernames, parole, detalii ale conturilor bancare, etc. Alte mesaje au continut virusi si malware si multi dintre participantii la exepriment au observat ca sunt afectate performantele computerului si numarul de pop-up-uri a crescut simtitor. Concluzia studiului: Spam-ul nu este doar enervant, este si periculos.
mcafee-spam-experiment_2.jpg

Experimentul a mai aratat ca a crescut procentajul mesajelor intr-o limba straina, de exemplu pentru Franta cu 11% si pentru Germania cu 14%, si se asteapta in continuare o crestere serioasa a acestor procente. SUA este cu adevarat teritoriul tinta al spammerilor, dar si tari ca Brazilia si Mexic ocupa locuri importante in top.

Cel mai multe mesaje spam sunt cele financiare cu subiectul "Vi s-a aprobat…" si, de necrezut, multi dintre destinatari au fost din nou pacaliti de Nigerian Spam - prin care sunt anuntati ca au devenit beneficiarii unei mosteniri si le sunt cerute informatii bancare pentru a intra in posesia banilor, 23% din mesajele spam din Anglia au prezentat acest subiect. Diversitatea metodelor de "inginerie sociala" dezovoltate in ultimii 5 ani este impresionanta, spamurile financiare ocupand locul 1, reclamele - locul 2 si spam-ul cu subiecte medicale - locul 3.

McAfee S.P.A.M. Experiment a dovedit ca, desi utilizatorii stiu ca spam-ul este periculos, nu constientizeaza cat de periculos este cu adevarat fiind socant numarul mare al destinatarilor care au transmis celor din lista lor de adrese mesajele spam. Prin acest experiment, specialistii de la McAfee au dovedit inca o data ca spam-ul este o problema care este departe de a fi rezolvata.

Sursa: Provision Security

Hasbro to Show Transformers 2 Footage at Comic Con

Paramount won’t be doing any panels at Comic Con this year, but according to IESB, Transformers: Revenge of the Fallen will still have a presence at the convention. Apparently Paramount/Dreamworks has given Hasbro permission to show some early footage during their panel. It’s been previously reported that Hasbro will also have some goodies from the upcoming G.I. Joe film. And while no footage of JJ Abrams’ Star Trek reboot/prequel is expected, Paramount has confirmed the film will have a presence on the exhibit floor. I’m guessing they will be offering some kind of swag for giveaway, and who knows, we might even get to see some props from the film (I know nothing, this is just a guess).

duminică, 6 iulie 2008

Nokia Aeon

In urma cu doar cateva zile puteati citi o stire potrivit careia Nokia prezenta un concept de telefon realizat din materiale reciclabile. Azi va prezentam un nou concept de telefon, parca desprins din filmele SF.

6821_nokia_aeon_concept.jpg

Telefonul are o carcasa cu insertii metalice, un display de 2.2 inch TFT, Bluetooth, camera foto de 3mpx, difuzor stereo 3D precum si functia de dual SIM.

Fiind in stadiu de proiect, nu avem informatii complete despre facilitati, data lansarii si pret. Convingerea noastra este ca daca se va lansa pe piata, va avea un pret similar cu E50.

Sursa: Nokia

Pineapple Express Video Game (Donkey Kong Meets Munchies Innuendo)

While Slashfilm recommends sticking to your Maniac Mansion or Narc emulators for the long haul, Pineapple Express has a new Donkey Kong ripoff, featuring a playable Seth Rogen or James Franco, that might sooth your holiday hangover-slash-impressive sparkler burns. The goal: Avoid bouncy evil pineapples as you climb ladders to devour floating tacos, Big Gulps, potato chips and French fries. Click here to play.

Yeah, it doesn’t exactly set Billy Mitchell’s tie on fire (disclosure: we only played two levels). We expected more from PE, something to challenge the provocative ranks of Running Scared’s Hot Coffee using bongs and Tipper Gore’s party line. Alas, Huey Lewis’s theme song beckons us to stay positive. Update: The video game for Step Brothers is a whole lot worse (therefore better?). Also, John McCain’s Pork Invaders remains inexcusable.