joi, 13 noiembrie 2008

Lansare WOW - Wrath of the Lich King


La fix 12 noaptea, Diverta Magheru din Bucuresti a lanasat noul add-on ale unuia dintre cele mai asteptare jocuri massively multiplayer online, World of Warcraft - Wrath of the Lich King. Jocul este disponibil de azi in toate magazinele Diverta la nivel national.

Va avertizam ca aceste imagini sunt doar un preview al materialului video (imagini unice de la lansare) pe care il pregatim pentru emisiunea Free Zone ce va fi postata duminica pe Hit.ro.

Anunt important!

Incepand din aceasta saptamana emisiunea Free Zone se va imparti in doua editii saptamanale. Prima editie va fi difuzata pe Hit.ro vinerea dimineata si este vorba de Free Zone Games iar Free Zone IT va fi postata in cursul zilei de duminica pe site-ul Hit.ro.

Vizionare placuta!

Revenind la joc, acest al doilea expansion al celui mai popular MMORPG aduce multe noutati semnificative:

O clasa de eroi: Death Knight - creeaza un personal de nivel mare de tip Death Knight - prima clasa de eroi a jocului - odata ce ai trecut anumite probe.

Cresterea nivelului maxim: Acum poti ajunge pana la nivelul 80 si poti dobandi noi talente si abilitati pe drum
Northrend: Exploreaza continentul dur Northrend, plin de noi zone, quest-uri, hrube, monstrii si obiecte – lupta impotriva armatelor undead ale Lich King.

Profesia "Inscription": Invata aceasta noua profesie incitanta si obtine noi modalitati de a imbunatati permanent vrajile si abilitatile din joc.

Arme de asediu si cladiri destructibile: Du batalia la un nou nivel cu noi modalitati de lupta player-vs.-player si noi campuri de lupta.

Noi modalitati de modificare a personajului: Schimba felul in care arata si se exprima personajele, cu stiluri diferite de frizuri si animatii de dans.

Mai multe insa aflati din emisiunea Free Zone Games care se va difuza pe Hit.ro in aceasta seara!