sâmbătă, 4 octombrie 2008

Iron Man Becomes Best Selling Blu-Ray Of All Time In Just 48 Hours

Iron Man director Jon Favreau announced on Thursday’s Howard Stern Show that the Blu-ray edition of Iron Man has already outsold every other blu-ray disc release to date. That’s a pretty impressive accomplishment for only two days on store shelves. Of course, no official numbers have been released to back up Favreau’s claim, but we’ll trust his word for now… It’s believable, and besides, when has he let us down in the past? Favs a good guy. Which is why I’m sad to say that Iron Man’s new record will likely be short lived, as The Dark Knight hits store shelves on December 9th.

Sharp WX-T825

Sharp a lansat un nou telefon slide denumit WX-T825. In Japonia si China, acesta se comercializeaza sub numele de Softbank 825SH.

sharp-wx-t825-softbank-825sh-sh8010c.jpg

Se va fabrica in culorile: negru, alb si champagne si va avea urmatoarele caracteristici:
• Display LCD ASV 2.8 inch
• Camera foto de 2mpx cu autofocus
• Bluetooth A2DP
• Card microSD
• Cititor QR-Code (cod de bare 3D, similar cu cel de pe OP-urile pentru Trezorerie)
• HSDPA

De asemenea, telefonul are un player multimedia si un senzor de miscare UI.

Nu s-a mentionat pretul insa s-a precizat ca se va pune in vanzare incepand din luna Octombrie.

Sursa: Sharp

Sony E-Book Reader

Sony a anuntat noul produs PRS-700 Reader Digital Book ce completeaza seria alaturi de modelul PRS-505.

sony-prs-700-e-ink-reader-touchscreen.jpg

Sony PRS-700 are un ecran, se pare monocrom, de 6 inch, de tip touchscreen cu tehnologie E-ink precum si un LED pentru citirea mai usoara.

Memoria interna a device-ului ar fi suficienta pentru stocarea a peste 350 de carti.

Legat de autonomia, putem spune ca la o singura incarcare, acumulatorul tine pana la 7500 de pagini de citire continua.

Permite ,de asemenea, cautarea in documente, ofera posibilitatea de a adauga note pe text prin utilizarea unei tastaturii virtuale sau prin scrierea direct pe ecran cu un stylus pen.

Suporta fisierele Adobe PDF, Microsoft Word, BBeB sau alte formate de text.

Va fi disponibil in magazine incepand din luna Noiembrie la un pret de 400$ / 260 Eur.

Sursa: Sony

Madagascar: Escape 2 Africa la cinema din noiembrie

Aventurile leului Alex, ale girafei ipohondre Melman si ale prietenilor acestora continua in Madagascar: Escape 2 Africa.


Alex, Melman, zebra Marty si hipopotamul Gloria, impreuna cu toti lemurii de pe insula pe care esuasera in Madagascar, vor sa plece in State daaar... ajung in Africa. Continuarea filmului de animatie Madagascar va ajunge pe marile ecrane din România pe 28 noiembrie.

Sursa: Hit.ro

luni, 29 septembrie 2008

Sagem Porsche Design - P9522

Producatorul francez de telefoane mobile, Sagem, continua colaborarea cu Porsche in realizarea unui nou model de telefon denumit P9522. Acesta va inlocui modelul anterior P9521 prezentat si de Hit.ro in data de 2 Mai 2008.

sagemporschedesignp9522touchphone.jpg

Sagem Porsche P9522 vine cu un ecran de 2.8 inch de tip touch screen, camera foto de 5mpx, suport WiFi si antena GPS.

Datele vor fi stocate suplimentar pe carduri microSD iar accesul la informatii de catre persoane “neautorizate” va fi restrictionat printr-un cititor de amprenta (finger print scanner)

Nu a fost anuntat nici pretul si nici momentul in care va fi disponibil pentru vanzare.

Sursa: ecranmobiel.fr

Motorola Smartphone Q11

Q11, succesorul lui Q9 devine cel mai tanar membru al seriei “Q” de telefoane-PDA de la Motorola.

motorola-q11-live-shots-3.jpg

Mobility Today ne prezinta cateva fotografii in premiera a acestui smartphone. Acesta va functiona pe baza sistemului de operare Windows Mobile 6.1 de la Microsoft, va avea o camera foto de 3 mpx, tastatura full QWERTY, retea wireless, Bluetooth si reciver GPS.

Mai multe detalii pentru cei interesati intr-un articol viitor in masura in care vor apare informatii oficiale de la Motorola.

Sursa: mobilityToday

duminică, 28 septembrie 2008

Need for Speed Undercover gameplay trailer

Electronic Arts a dat publicitattii primul trailer de gameplay pentru jocul NFS Undercover. Cel mai nou joc din seria NFS, se va lansa in Europa pe 21 noiembrie 2008.


Pentru versiunea HD, clic aici



Producatorul jocului, Electronic Arts a confirmat data de lansare si a anuntat printr-un comunicat de presa ca Maggie Q care a mai jucat in Mission Impossible III si Die Hard, va juca rolul agentului federal Chase Linh.

nfs-undercover1.jpg

Undercover va avea o puternica structura narativa si de misiuni, a declarat John Riccitiello, directorul Electronic Arts, care a comparat cel mai nou joc din serie cu filmul The Transporter.

Windows 7 alfa in octombrie

Microsoft a confirmat ca va prezenta o versiune pre-beta a lui Windows 7 in cadrul lunii viitoare.

Versiunea alfa va fi diponibila dezvoltatorilor in cadrul Professional Developers Conference (PDC) care se va desfasura in luna octombrie. Desi vestea a suprins si i-a determinat pe cei mai multi sa astepte cu nerabdare evenimentul, Microsoft a confirmat, in acelasi timp, ca Windows 7 va fi disponibil pe piata in 2010.

Conform informatiilor existente pana in prezent, Windows 7 va utiliza acelasi kernel ca si Vista, ceea ce reduce considerabil riscul unor intarzieri majore in cadrul proiectului. Mai mult, cresc sansele penru evitarea unor probleme de compatibilitate intre Vista si Windows 7. Eforturile sunt cu atat mai intensificate cu cat problemele legate de Vista au constituit niste uriasi pasi inapoi pentru gigant.

Prezentarea anterioara a lui Windows 7, cea din mai, a fost considerata, de catre cei mai multi specialisti, ca fiind mult prea scurta si fara prea mare importanta, din moment ce compania nu a raspuns la intrebari.

Cat de relevanta a fost puteti decide urmarind prezentarea video care urmeaza. Cert este ca, aproape de sfarsitul lunii octombrie, vom sti mai multe despre noul produs "made by Microsoft".

Sursa: Newsfactor, Microsoft, YouTube