luni, 13 octombrie 2008

StarCraft 2 va fi trilogie

StarCraft 2, mult asteptatul joc produs de Blizzard Entertainment (producatorii seriilor WarCraft, StarCraft si Diablo), va fi o trilogie.

starcraft-2-nuke-artwork.jpg

Anuntul a venit la BlizzCon 2008, in timpul unei noi prezentari a lui StarCraft 2. Pentru a nu sacrifica nimic din potentialul epic al povestii din noul StarCraft, Blizzard a hotarat ca un singur joc nu este suficient pentru a dezvolta naratiunea, astfel incat StarCraft 2 Trilogy va fi compus din urmatoarele trei jocuri single-player distincte:

1. Terran : Wings of Liberty
2. Zerg : Heart of the Swarm
3. Protoss: Legacy of the Void

starcraft-2-marine-artwork.jpg

Blizzard Entertainment a confirmat faptul ca fiecare dintre cele trei subcapitole ale lui StarCraft 2 va avea intre 26 si 30 de misiuni si un final bine definit (si NU in stil "serial TV", in care finalul fiecarui episod te impinge sa te uiti la urmatorul pentru a avea o finalitate).

starcraft-2-screenshot.jpg

Primul subcapitol al lui StarCraft 2 Trilogy, Terran: Wings of Liberty, va fi un joc neliniar, in care gamerii vor intra in rolul lui Jim Raynor, personaj binecunoscut din primul StarCraft.

Sursa: Blizzard Entertainment

Spider-Man Web of Shadows - noi imagini

Activision a oferit spre publicare noi imagini (vezi galeria acestui articol) din Spider-Man: Web of Shadows, joc ce urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.

articol-spider-man-web-of-shadows_all_act_artwork_01--cover.jpg

Imaginile au ca figuri centrale personaje din universul Spider-Man: Black Widow, Electro, Moon Knight si Rhino. De asemenea, a fost publicata si o imagine care ii prezinta pe soldatii S.H.I.E.L.D. gata de actiune.

articol-spider-man-web-of-shadows_all_act_screenshots_04--spider-man-rhino.jpg

Noul Spider-Man Web of Shadows se petrece intr-un New York apocaliptic, invadat de simbioti mortali. Jucatorii pot face transfer instantaneu intre costumele rosu si negru ale super eroului, se pot alia cu eroi sau cu antieroi si pot duce lupte care pornesc la nivelul strazii, continua pe laturile cladirilor si devasteaza apoi acoperisurile cele mai inalte din Manhattan.

articol-spider-man-web-of-shadows_all_act_screenshots_03--spider-man-moon-knight.jpg

Producatorii promit lupte complet si cu adevarat tridimensionale, cu o camera ce ii va permite jucatorului sa schimbe instantaneu perspectiva asupra luptei. Actiunile jucatorului vor putea fi eroice sau malefice, iar rezultatul actiunilor lui Spiderman va fi influentat de alegerea morala facuta de jucator. Aproape orice obiect din joc va putea fi folosit ca arma, magazinele de la parterul cladirilor vor putea fi distruse, masinile - transformate in mormane de fiare contorsionate, strazile - facute pur si simplu praf. Motorul fizic al jocului va permite si noi combo-uri in lupta si lovituri de finalizare spectaculoase.

articol-spider-man-web-of-shadows_all_act_screenshots_05--spider-man-rhino-jump.jpg

Spider-Man Web of Shadows va fi lansat in variante pentru PC, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation Portable, Sony PlayStation 2, Microsoft Xbox 360, Nintendo DS si Nintendo Wii.

Sursa: Activision