joi, 22 mai 2008

Refflex-Here i am



Refflex-Here i am
Asculta mai multe audio Muzica »

Prince of Persia, pe marile ecrane

Prince of Persia: The Sands of Time va ajunge pe marile ecrane. Daca Indiana Jones a aparut mai intai pe marile ecrane si apoi in jocurile produse de Lucas Arts, in cazul lui Prince of Persia lucrurile stau invers. Filmarile pentru acest film vor incepe luna viitoare iar filmul este asteptat sa apara pe marile ecrane in anul 2009. In rolul printului il vom vedea pe Jake Gyllenhaal cel care a jucat in filme precum The Day After Tomorrow, Brokeback Mountain, Rendition, Bubble Boy sau Donnie Darko.


După cum probabil aţi aflat, sau dacă nu, vă spunem noi, la mijlocul lunii iunie, anul acesta, vor începe filmările la Prince of Persia: The Sands of Time. Filmul este bazat pe celebrul joc al celor de la Ubisoft. Filmul este produs de Jerry Bruckheimer.

Sursa: imdb.com

Bomba atomica, cea mai rea inventie

Bomba atomica si telerealitatea au fost desemnate cele mai rele inventii din toate timpurile, in timp ce roata si Internetul au ocupat primele locuri in lista celor mai bune inventii, potrivit clasamentului intocmit pe baza unui sondaj efectuat de 'Musee 24 heures sur 24', un site internet finantat de guvernul britanic . Pedeapsa cu moartea, sacii din plastic si cartile de credit se claseaza pe locurile 3, 4 si, respectiv, 5 din lista celor mai rele inventii ale umanitatii, potrivit sondajului la care au raspuns 1.000 de persoane.


In schimb, penicilina, egalitatea in drepturi pentru femei si pilula contraceptiva figureaza printre cele mai bune inventii, potrivit anchetei efectuate de acest site care are ca obiectiv promovarea muzeelor, galeriilor de arta si mostenirii culturale a Marii Britanii. Intrebate despre autorii celor mai mari idei in istorie, persoanele intervievate i-au desemnat in ordine pe geniul Renasterii, Leonardo da Vinci, naturalistul englez Charles Darwin si aparatorul drepturilor civice ale negrilor in SUA, Martin Luther King.

Sursa: AFP/Rompres

Display de 82 de inci cu Ultra-Definition

Din cate vedem se pare ca standardul HD nu mai este suficient in ziua de azi, si companii precum Samsung produc displayuri cu parametri net superiori.



Acesta este si cazul de acum cand compania Samsung a produs un televizor LCD de 82 de inci cu o rezolutie de 3840x2160 de pixeli ( spre deosebire de Full HD care are 1920x1080), si procesare a semnalului de 120Hz.
Lucrurile interesante nu se opresc aici, acest nou ecran are leduri separate petru fiecare culoare (rosu, verde, si albastru ) pentru a spori saturatia imaginii.
Totusi in acest moment nu sunt produse aceste TV-uri pe o scara larga, insa Samsung declara ca aceasta este rezolutia optima pentru viitor.

Sursa: Reghardware

Nou program pentru jocuri de la AMD

AMD incearca in aceste zile sa faca mai accesibil tot ceea ce este pentru jocurile pe calculator, mai exact sisteme si periferice, care inca sunt foarte scumpe sau nu ofera nici pe departe compatibilitate 100% cu ultimele jocuri aparute.
Programul este denumit “AMD Game!” si practic ajuta clientii sa aleaga un calculator bun pentru jocuri si bine echilibrat fara a fi nevoie de cumpararea unor componente extreme de scumpe.



Parteneri ai acestui program sunt cateva companii foarte mari si cunoscute in segmental IT, intre care regasim ACER, Alienware, Logitech si Microsoft.
Programul va functiona destul de simplu (aparent cel putin) pentru ca AMD planuieste sa puna un sticker cu logo-ul AMD Game! pe sistemele sau componentele care vor fi produse in vederea unui gaming cat mai eficient

Sursa: DailyTech

marți, 20 mai 2008

Microsoft vrea sa obtina lapte fara sa cumpere vaca

Microsoft Corp a propus o oferta alternativa companiei Yahoo!, in locul achizitiei integrale a companiei. Aceasta miscare este insa putin probabil sa-l convinga pe miliardarul Carl Icahn, actionar la Yahoo!, a aratat o persoana apropiata discutiilor. Icahn a inceput, de marti, sa faca presiuni pentru inlocuirea conducerii Yahoo! cu directori care vor redeschide negocierile cu Microsoft, precizand ca Yahoo! s-a comportat irational refuzand oferta gigantului software, in valoare de 42,3 miliarde de dolari.


Dupa trei luni de negocieri, Microsoft a renuntat sa mai insiste sa convinga Yahoo! in urma cu doua saptamani, cand conducerea Yahoo! a respins oferta de 33 dolari pe actiune inaintata de grupul software, aratand ca aceasta companie valora cel putin 37 dolari pe actiune.

'Microsoft incearca sa obtina lapte fara sa cumpere vaca si daca ne uitam la trecutul lui Icahn observam ca el nu a fost obisnuit cu asa ceva. Nu doreste sa vada cum Yahoo! este impinsa intr-un joint venture alaturi de Microsoft si nu va fi folosit pentru influentarea Yahoo! sa intre intr-o astfel de afacere', a declarat sursa citata.



Carl Icahn (n. 1936) - 50 de milioane de actiuni Yahoo! din 13 mai 2007
Al 46-lea cel mai bogat om din lume (valoare neta 14 miliarde USD)

Declaratiile Microsoft de duminica s-au referit la faptul ca firma 'a facut o oferta alternativa companiei Yahoo! care implica o tranzactie cu Yahoo!, dar nu achizitia acesteia'. Publicatia New York Times a titrat ca Microsoft si Yahoo! ar putea sa formeze un parteneriat sau un joint venture pentru segmentul de piata cautare - publicitate, pentru preluarea Google Inc, care domina piata cautarii cu o cota semnificativ mai mare decat Yahoo! si Microsoft impreuna.

Yahoo! continua sa discute cu Google Inc despre un parteneriat, iar rezultatul ar putea aparea in aceasta saptamana, potrivit unei surse apropiata subiectului.

Sursa: Reuters / Wikipedia.org

Editia de colectie a Age of Conan, epuizata

Editia de colectie a jocului Age of Conan: Hyborean Adventures a fost epuizata prin precomenzi, a anuntat producatorul jocului, Funcom. Au fost produse 110.000 de Collector’s Edition pentru Age of Conan. Producatorii acestui MMORPG vor livra in prima zi 700.000 de jocuri in varianta retail.Din cauza cererii foarte mari Funcom a anuntat ca nu va putea livra cantitatea ceruta de fiecare distribuitor in parte si anumite tari vor avea un numar de jocuri mult mai mic decat cel comandat initial.



Totodata, Funcom anunta ca Age of Conan va rula doar sub DirectX 9 imediat dupa lansare deoarece producatorii jocului spun ca mai au nevoie de timp pentru a implementa modul DirectX 10. Funcom promite insa ca modul DirectX 10 va putea fi testat in Age of Conan: Hyborean Adventures in august la Leipzig Games Convention.
Lansarea oficiala a jocului va avea loc in 23 mai in intreaga lume.

Sursa: Funcom

duminică, 18 mai 2008

Fantana Din Pitesti




Fantana Din Pitesti
Vezi mai multe video din Evenimente »

Un eurocent pe minut in Cosmote

Toti utilizatorii cartelei Cosmote pot comunica nelimitat cu numai un eurocent daca isi activeaza noua extraoptiune disponibila pana la data de 30 iunie. Astfel, pentru numai 2 euro/luna, utilizatorii cartelei Cosmote pot beneficia nelimitat de tariful de un eurocent atat pentru minutul de convorbire cat si pentru mesaje scrise in retea. În plus, extraoptiunea mai ofera un tarif redus de 9 eurocenti/minut pentru apeluri catre toate retelele nationale.


Cosmote extinde, de asemenea, valabilitatea extraoptiunii de 400 de minute, 400 de SMS-uri in retea si 10 minute nationale pentru numai 5 euro/luna pana la 30 iunie. Toti utilizatorii cartelei Cosmote care au o extraoptiune activa beneficiaza de tariful catre orice retea de 9 eurocenti/minut, cel mai mic tarif unic catre orice retea pentru segmentul preplatit.

Sursa: Cosmote

10 milioane Xbox 360 vandute in SUA

Grupul Microsoft a anuntat ca a vandut peste zece milioane de console de jocuri video Xbox 360 pe piata din SUA. Vanzarile mondiale au trecut de 19 milioane unitati, iar comunitatea de jucatori online Xbox Live a trecut de 12 milioane persoane, fiind cea mai mare comunitate online de acest fel.


Vanzarile de Xbox au primit recent un impuls in urma lansarii jocului 'Grand Theft Auto IV', care in prima saptamana de la lansare s-a vandut in sase milioane exemplare, cel mai mare debut din istoria jocurilor video. Lansata in luna noiembrie 2005, Xbox 360 este prima din noua generatie de console de jocuri video, principalele sale rivale Wii, produsa de Nintendo si PS3, produsa de Sony, fiind lansate abia la finele lui 2006. Consola produsa de Microsoft este prima din acest trio care a reusit sa treaca pragul de 10 milioane unitati vandute pe piata din SUA. Cu toate acestea, Nintendo Wii recupereaza rapid decalajul, la finele lunii martie vanzarile sale pe piata din SUA ajungand la 8,8 milioane unitati, fata de doar 4,1 milioane unitati pentru PS3, potrivit datelor furnizate de firma de consultanta NPD.


Sursa: AFP