miercuri, 12 martie 2008

BioShock 2, anuntat

Take-Two a anuntat ca o continuare a jocului first-person shooter BioShock este in lucru la studiourile 2K Marin. Jocul este programat sa apara in 2009.
Jocul original BioShock creat de studiourile 2K Boston-2K Australia s-a vandut, de la lansarea sa din 21 august 2007, in peste 2 milioane de exemplare.



Directorul Executiv al Take-Two, Ben Feder, a fost intrebat de ce jocul va fi produs de un alt studio de jocuri fata de cel care a lucrat la jocul original, in speta 2K Boston, si in special, de ce directorul de creatie al acestui studio, Ken Levine, nu se va mai implica in proiect.



Ben Feder a declarat: “ Ken este extrem de important pentru companie si este un stralucit creator de jocuri, el va lucra la BioShock 2 si se va ocupa si de un alt joc nou. Foarte mare parte din munca pentru BioShock 2 va fi facuta de catre studiourile 2K Marin, dar asta nu inseamna ca Ken Levine nu se va implica in proiect.”



Directorul Executiv al Take-Two, Ben Feder a mai confirmat, pentru finalul lui 2008, si lansarea jocurilor Grand Theft Auto IV, Mafia II si Borderlands.



BioShock aprimit titlul de Best Action-Adventure Game la E3 2007 din partea criticilor, iar actiunea din joc se petrece in orasul situat pe fundul marii, Rapture. Fondat de un milionar excentric, Rapture este un experiment utopic care, evident, a esuat si a scos la lumina o mutime de mutatii genetice.

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu: