joi, 6 martie 2008

Prima versiune de Internet Explorer 8

Dupa cum ne asteptam Microsoft Corporation nu poate sa stea degeaba in timp ce Mozilla este gata de a avea o versiune finala a browserului lor pe numele de Firefox, asa ca au inceput o munca frenetica pentru a dezvolta si a face functional ultima versiune, 8 , a Internet Explorer, propriul lor browser.
Daca e sa fim obiectivi aceasta prima versiune de evaluare a Internet Explorer este destul de intarziata fata de Firefox, pentru ca aceasta din urma in cel mai scurt timp va fi disponibila in varianta sa finala.



Ultima versiune a Internet Explorer este disponibila pentru teste intr-o multime de variante, pentru aproape toate sistemele de operare publicate de Microsoft pana acum (XP & Vista 32 si 64 de biti, Windows Server).
Intre noutati regasim management de date contextual denumit “Activities”, o noua bara de “Favorites”, filtru “Phishing” imbunatatit si “Automatic Crash Recovery”.
Noutatea abosluta in aceasta ultima versiune a IE este constituita de “Webslices” care acioneaza asemanator cu un program care aduna fluxurile RSS.
Una peste alta catre sfarsitul acestui an vom asista la o lupta acerba intre Microsoft si Mozilla pe noile browsere pregatite de ei.
Versiunea de IE 8 pentru Windows XP 32 de biti o gasiti pentru downlad si aici.

Sursa: DailyTech

Un comentariu:

Anonim spunea...

hqoiahdoad