miercuri, 19 martie 2008

Race Driver GRID, detalii si imagini noi + trailer

Codemasters Studios va lansa in iunie anul aceasta un nou simulator de curse auto: Race Driver GRID. Acesta se anunta a fi un joc cu ritm extrem de alert, cinematic si cu o grafica de exceptie.

Jucatorii vor intra intr-un campionat mondial care se va desfasura in Europa, S.U.A., Japonia, dar si in alte zone de pe glob inca neconfirmate. Cursele se vor desfasura in zone reproduse fotorealist.


Milan - replay camera (download versiune Hi-Res)

GRID va combina cursele pe circuite oficiale cu evenimente de drift, curse de strada si competitii urbane. Jocul va oferi o varietate de bolizi, de la exotics (in Europa) la muscle cars (in S.U.A.) si import tuners (in Japonia).

Wallpaper (download versiune Hi-Res)

Producatorii promit control realist al masinii, un sistem avansat de simulare a fizicii si un sistem de avariere imbunatatit fata de cel din Dirt! (jocul de curse lansat anterior de Codemasters).

Trailer still (download versiune Hi-Res)

Motorul grafic este o noua varianta a engine-ului EGO!, modificat, spun producatorii, pentru a oferi mai multa adrenalina si pentru a reprezenta cu detalii maxime circuitele din joc.

Milan - crowd camera (download versiune Hi-Res)

Cele trei regiuni distincte reprezentate in GRID (Europa, SUA si Japonia) ofera trei tipuri diferite de curse:

Europa – exotics (Ferrari F430 GT, Lamborghini Murcielago GTR, Aston Martin DBR9, Koenigsegg CCXR, Porsche 911 GT3-RSR etc.), pe trasee consacrate (Le Mans este singurul confirmat)
S.U.A.– V8 muscle cars, curse stradale
Japonia – import tuners, curse de noapte in zone industriale

San Francisco - chase camera (download versiune Hi-Res)

Jocul va oferi si posibilitatea vizionarii reluarilor curselor. Fazele spectaculoase vor putea fi urmarite cu incetinitorul, iar controlul "camerei" va permite libertate totala de miscare. Va exista si multiplayer online, insa producatorii nu au oferit inca detalii in aceasta privinta.


Japan - replay camera (download versiune Hi-Res)

Race Driver GRID va fi lansat in iunie 2008 pe PC, PlayStation 3, Xbox 360 si Nindendo DS.


Sigla (download versiune Hi-Res)


Japan - chase camera (download versiune Hi-Res)


Milan - chase camera (download versiune Hi-Res)

City Hero Car (download versiune Hi-Res)

Sursa: Codemasters

Niciun comentariu: