luni, 10 martie 2008

Xbox se ieftineste puternic in Europa

Dorind sa acapareze cat mai mult din piata dominata copios de Nintendo prin consola Wii, Microsoft Corporation a operat ieftiniri consistente la primul model din seria Xbox.
Incepand cu aceasta saptamana clientii care cumpara un Xbox Arcade va costa mai putin cu 80 de euro, de la pretul de 279,95 euro ajungand sa se vanda cu 199,95 de euro.
Cea mai mare scadere nu va fi nici pe departe aceasta, versiunea Xbox Elite, cea mai completa varianta oferita de Microsoft va costa 399,95 de euro de la pretul de 549,95 de euro cat costa pana in prezent.



De asemenea o ieftinire mare va suferi si varianta medie, Xbox Pro Pack (care vine in pachet cu jocurile “Viva Pinata” si “Forza Motorsport”) va costa 299,95 de euro, adica mai ieftin cu o suta de euro decat pretul actual de 399,95 de euro
Prin reducerile de pret operate Microsoft va detine cea mai ieftina consola de pe piata ( 200 de euro pentru Xbox Arcade fata de 249 de euro pentru Nintendo Wii) si preturi foarte bune pentru categoriile superioare care se pot lupta fara probleme de la egal la egal cu Sony cu a lor Playstation 3.

Sursa: DailyTech

Niciun comentariu: