marți, 1 aprilie 2008

Diablo 3, data de lansare anuntata

Continuarea RPG-ului, care inca se vinde in milioane de exemplare in toata lumea, Diablo II a fost anuntata oficial si are stabilita chiar si o data de lansare. Actiunea din Diablo III va avea loc 100 de ani dupa infrangerea lui Baal in Diablo 2: Lord of Destruction inainte ca acesta asa poata distruge Piatra Lumii care protejeaza muritorii de fortele demonice ale Iadului.


Producatorii lui Diablo III au declarat ca vor introduce doua noi clase de persoanje despre care producatorii jocului nu au dat mai multe informatii. Jucatorii vor avea acces la mii de noi arme, armuri si obiecte magice, inclusiv obiecte specifice fiecarei clase de personaje adaptate fiecarei misiuni.



De asemenea vor exista o multime de noi combinatii pentru Horadric Cube si posibilitati de a combina nu numai pietre pretioase sau rune cu arme sau armuri ci si doua sau mai multe arme intre ele. Totodata, producatorii au anuntat ca unul dintre niveluri va fi chiar in paradis. Diablo III va beneficia si de un mod de joc multiplayer online.

Coloana sonora a jocului Diablo III a fost inregistrata cu Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Bratislava si va fi disponibila in cutia de colectie pe care producatorii jocului o pregatesc pentru lansarea multasteptatului RPG. Data de lansare a jocului Diablo III este 29 februarie 2010. Anuntul despre productia jocului Diablo III si data sa de lansare a fost facut de catre producatorii jocului in aceasta dimineata.

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu: