marți, 29 aprilie 2008

Fenomenul Graffiti Studio

În ultimii câţiva ani, vandalismul a izbucnit pe internet, generând costuri de milioane de dolari din partea industriei. Foarte mulţi utilizatori de internet şi grupuri din diferite comunităţi încearcă să oprească vandalii şi să repare stricăciunile provocate de aceştia.

Pentru a investiga vandalismul online cu graffiti, un departament special de poliţie a organizat o unitate de forţe speciale, denumită Vandal Squad. Lista cu informaţiile strânse de Vandal Squad din diferite locuri în care au loc incidente este publicată pe site în secţiunea 2, „ARHIVA GRAFFITI”.

Graffiti Studio vă permite să creaţi graffiti fără să faceţi mizerie.

How-to and tips: Graffiti Studio Pas-cu-pas

Vizitaţi galeria: 30 dintre cele mai bune realizări

Folosind Graffiti Studio, puteţi alege dintre 100 de tipuri de spray-uri de trei dimensiuni diferite. Puteţi desena cu spray-urile pe câteva obiecte, printre care se numără şi trenuri. Puteţi alege distanţa de la care să pulverizaţi vopseaua pe zidul sau pe trenul pe care vreţi să desenaţi, astfel încât mărimea suprafeţei pe care este aplicată imaginea, variază. Puteţi să vă publicaţi operele de artă pe site. Comunitatea vă va oferi o reacţie şi va putea să vă noteze lucrările.

Niciun comentariu: