miercuri, 30 aprilie 2008

Lenovo de 11.1 inci la vanzare

La cateva luni de la anuntul oficial facut de Lenovo, cum ca pregateste un mini-laptop din seria ultra-portabila, a venit intr-un final momentul sa fie preluate comenzi pentru achizitia sa.
Lenovo IdeaPad U110 are o diagonala a ecranului de numai 11,1 inci cu iluminare LED si cu o rezolutie WXGA, are un processor Intel Core 2 Duo de 1,6GHz si are o placa video integrata de la Intel, prin modelul X3100.



Capacitatea de stocare va fi asigurata de un Hard-Disk de 120Gb si va avea 2 Gb de memorie RAM, suficienta pentru aproape orice aplicatie.
Intre dotarile mai speciale amintim o camera Web de 1,3 MP, trei porturi USB 2.0, un cititor de carduri 6 in 1, slot ExpressCard, sistem de recunoastere a fetei si sistem audio Dolby Home Theater.
Mai special la acest model este si faptul ca in pretul sau de vanzare include standard o unitate optica externa DVDRW-DL.
Pretul de vanzare este de 1899 de dolari americani si carcasa sa este construita din aluminiu iar sistemul de operare inclus este un Windows Vista Home Premium.

Sursa: DailyTech

Niciun comentariu: