miercuri, 7 mai 2008

Mario Kart s-a lansat pe Wii

Cel mai indragit joc de curse din universul Nintendo, Mario Kart, s-a lansat pe Wii. De-a lungul curselor, Mario si prietenii lui vor avea de infruntat o multime de provocari, vor putea debloca noi personaje si vor avea parte de multe alte surprize.


Dupa ce jucatorul va capata mai multa experienta participand la cursele single player, va putea sa isi foloseseasca si Mii-ul ca personaj, aducand o nota foarte personala experientei de joc. Pentru o provocare in plus, jucatorii isi vor putea putea testa talentul de sofer concurand impotriva prietenilor, in modul de joc multiplayer cu pana la patru prieteni, sau online in curse cu pana la 12 jucatori.


Sistemul de joc intuitiv se bazeaza pe transformarea Wii Remote-ului intr-un volan de curse, un concept care desi nu este nou, este insa foarte bine pus in parctica.


Miscarea controlerului este transpusa fidel in joc, asa incat novicii in ale lui Mario Kart vor putea concura de la inceput cot la cot cu veteranii. Nintendo include in Mario Kart pentru Wii si un accesoriu volan care sa te ajute in aprecierea cat mai corecta la miscarilor.


Pachetul Mario Kartpentri Wii care contine jocul si volanul ca accesoriu va ajunge pe rafturile magazinelor din Romania la un pret recomandat de 49,9 euro.

Sursa: TNT Games

Niciun comentariu: