marți, 24 iunie 2008

Camera web compatibila cu calculatoarele Mac

Logitech a dezvaluit astazi prima camera web compatibila cu calculatoarele Mac ce dispune de tehnologia premium autofocus si optica Carl Zeiss: camera web Logitech QuickCam Vision Pro for Mac. Aceasta ofera si apelare video la standarde inalte cu iChat si Skype.

ace_004932.jpg

Pentru a realiza o imagine clara, Logitech QuickCam Vision Pro for Mac combina tehnologia premium autofocus cu optica Carl Zeiss. Focalizarea este rapida si fluida, clara chiar si la prim-planuri extreme, cand subiectul se afla la o distanta de doar 10 cm de camera. Sistemul autofocus Logitech compenseaza schimbarile in fluctutia imaginii si o refocalizeaza in mai putin de trei secunde.

ace_005150.jpg


Senzorul de 2 megapixeli al camerei web Logitech QuickCam Vision Pro for Mac capteaza imagini video la rezolutii mari. Este ajutat de tehnologia Logitech's RightLight2, ce permite camerei web sa se autoregleze inteligent in situatii neprielnice de iluminare.

ace_004746.jpg


Noua camera web este gata de lucru imediat ce este scoasa din cutie, astfel incat poti initia un apel video numaidecat, nefiind nevoie de instalarea unui software. Pentru filmulete, QuickCam Vision Pro inregistreaza clipuri video la o rezolutie high-definition (HD) de 720p in format video (960-720 pixeli).
Complementar calculatorului Mac, noua camera web dispune de un profil negru si argintiu cu un microfon argintiu incorporat.

ace_005219.jpg


Logitech QuickCam Vision Pro for Mac
va fi disponibil in Statele Unite si Europa incepand din luna iulie. Pretul recomandat in Europa este de 99,99 Euro.


Sursa: Logitech

Niciun comentariu: