vineri, 6 iunie 2008

Continutul episodic pentru GTA IV, intarziat

Continutul episodic promis pentru jocul Grand Theft Auto IV care urma sa fie lansat in toamna acestui an, a fost amanat pana la inceputul anului 2009. Anuntul a fost facut de distribuitorul jocul, compania Take-Two. Reprezentantii companiei au declarat ca aceasta amanare este cauzata nu de problemele de dezvoltare ale jocului ci de echilibrarea portofoliului companiei.


78% din veniturile Take-Two in acest semestru au fost realizate din vanzarea jocului GTA4. Take-Two nu a dat amanunte despre pretul cu care va fi vandut continutul episodic pentru GTA 4 si nici nu a confirmat sau negat lansarea unei versiuni pentri PC a acestui joc.

GTA IV, cel mai bine vandut joc din lume

Guinness World Records a confirmat ca jocul Grand Theft Auto IV a devenit cel mai bine vandut produs din lume, depasind vanzarile celui mai bine vantut film, joc sau carte care detinea recordul pana atunci. Asta dupa ce doar in prima zi dupa lansarea GTA IV in 29 aprilie 2008 s-au vandut peste 3,6 milioane de exemplare in intreaga lume care au generat incasari de 310 milioane de dolari. In prima saptamana de la lansarea lui GTA IV incasarile au depasit 500 de milioane de dolari, iar jocul se mentine pe prima pozitie in topul celor mai bine vandute jocuri din lume.


Sursa: Take-Two/Hit.ro

Niciun comentariu: