marți, 10 iunie 2008

Samsung o ia inaintea Apple si prezinta Omnia

Samsung a lansat telefonul mobil touchscreen Omnia, cu cateva ore inaintea conferintei in cadrul careia piata se asteapta ca presedintele Apple, Steve Jobs, sa lanseze noua versiune a popularului terminal iPhone, transmite Reuters.

 

samsung-omnia1.jpg

 

Omnia este asemanator cu iPhone, iar obiectivul acestui dispozitiv este de a usura accestul utilizatorilor la internet de pe telefonul mobil.
Modelul are ecran lat pentru vizionarea secventelor video, functii de redare a muzicii si o camera de 5 megapixeli.
Omnia ruleaza pe platforma Windows Mobile.

 

samsung_omnia2.jpg

 

Primul model al Apple iPhone a revolutionat piata telefoanelor mobile performante, cu functii similare cu cele ale unui computer si accent puternic pe compatibilitate cu formate multimedia. Este probabil ca urmatoarea versiune a acestui gadget sa fie compatibila cu retele 3G si sa aiba suport pentru functii de e-mail corporativ.

Samsung Omnia va fi prezentat in premiera la conferinta ComunicAsia, in Singapore, care va incepe la 17 iunie, si va fi lansat pe piata asiatica in aceeasi saptamana. Omnia va fi vandut in Europa incepand cu luna iulie.

 

samsung_omnia3.jpg

 

Caracteristicile unui PC – integrate in telefonul mobil 

Noul Samsung OMNIA face ca diferenta dintre un PC si telefonul tau mobil sa devina insesizabila, permitandu-ti sa folosesti aplicatii precum e-mail prin Microsoft Outlook. Fiind dotat cu cel mai nou sistem de operare, Windows Mobile 6.1 Professional, OMNIA ofera utilizatorilor sai o extensie mobila a experientei utilizarii PC-ului, oferind accesul prin platforma MS Office la documente in PowerPoint, Excel si Word. 
De asemenea, sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional ofera posibilitatea ca userii sa poata downloada programe aditionale, exact ca si in cazul PC-ului de acasa sau de la birou. Pentru usurinta in navigare, un mouse optic similar cu cel al unul laptop, permite o utilitate crescuta a telefonului mobil si un control imbunatatit.

In imaginea de mai jos puteti observa atat deosebirile cat si asemanarile dintre modelul prezentat de Samsung si celebrul iPhon al celor de la Apple.

 

samsung-omnia4.jpg

 

Sursa: Samsung, Reuters, Hit.ro

Niciun comentariu: