miercuri, 9 iulie 2008

Minisistem audio si tastatura programabila de la Genius

Recent lansat pe piata din Romania, noul minisistem audio SW-HF 2.1 1200 este ideal pentru persoanele care doresc deopotriva un sistem audio economic si ergonomic, dar care sa ofere in acelasi timp un sunet de calitate pentru muzica, filmele, sau jocurile preferate.

Pentru redarea unui sunet de calitate, clar, plin si fara distorsiuni, sistemul are in componenta doi sateliti si un subwoofer. Carcasa MDF confera sistemului, pe langa calitati acustice specifice, o mai mare durabilitate in timp. Puterea totala a sistemului este de 30W RMS, dintre care 12W pentru subwoofer si cate 9W pentru fiecare satelit.
sw-hf2-1-1200_160.jpg

Panoul de comanda este dispus lateral, in partea dreapta a subwoofer-ului si cuprinde butoane pentru "treble", controlul volumului si al basului.

Produsul este disponibil in Romania prin partenerii Genius, pretul de referinta este de 129,9 Ron.

Specificatii:
Putere totala 30W
Putere subwoofer 12W
Putere sateliti 9W/ fiecare canal
Carcasa MDF
Panou de comanda cu buton de volum, bass si treble

Pentru fanii Genius, mai este o surpriza, LuxeMate 525 - tastatura programabila pentru jocuri.
genius_lm525.jpg

Recent lansata la nivel mondial de catre cei de la Genius, noua LuxeMate 525, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc o tastatura programabila pentru jocurile preferate. Designul de tip slim si tastele cheie ergonomice, palsate in partea dreapta si stanga a tastaturii, nu numai ca ofera un confort sporit la operare indelungata, dar vor transforma, in cel mai scurt timp, orice incepator intr-ale gamingului, intr-un un adevarat performer.

Noua tastatura poate stoca trei grupuri diferite de jocuri, care pot fi alternate instantaneu si beneficiaza de 26 de taste Macro programabile cu acces direct la comenzile specifice fiecarui joc. LuxeMate 525 dispune, de asemenea, de 13 taste cu acces rapid Multimedia, Internet Explorer, E-mail si MSN.

Produsul va fi disponibil in Romania pana la sfarsitul anului prin partenerii Genius si va avea un pret de referinta de 129,9 Ron.
genius_luxemate525.jpg

Specificatii:

Silentioasa
Functie water resistant
26 taste Macro programabile pentru jocuri
Memorie 64KB care poate memora peste 100 profiluri
Mufa microfon si speaker
USB

Sursa: Genius

Niciun comentariu: