vineri, 4 iulie 2008

Se ieftineste WoW Burning Crusade

Best Distribution a anuntat astazi ca va reduce cu 20 de lei, incepand de vineri, 4 iulie 2008, pretul expansion pack-lui World of Warcraft: The Burning Crusade de la 79,9 lei la 59,9 lei, precum si al pachetului oficial World of Warcraft Battle Chest, de la 129,9 lei la 109,9 lei. WoW Battle Chest contine WoW (jocul-baza) + WoW: The Burning Crusade + doua ghiduri oficiale de strategie.

world-of-warcraft-the-burning-crusade.jpg

Jocul-baza World of Warcraft (cutie Alliance) ramane la pretul de 49,9 lei, iar World of Warcraft 60-Day Pre-Paid Game Card are pretul de 109,9 lei. Toate produsele din familia World of Warcraft pot fi achizitionate din magazinele de specialitate din intreaga tara.

"Suntem incantati sa anuntam aceste reduceri importante de pret. Ieftinirea acestor doua produse World of Warcraft, de importanta majora pentru piata de jocuri video din Romania, vine din fericire in contrast cu valul de scumpiri care ne afecteaza pe toti in aceasta perioada. O reducere de pret este binevenita in special acum si sunt convinsa ca astfel comunitatea de gaming din tara se va putea bucura in continuare de cel mai bun produs Blizzard din ultimii ani. World of Warcraft ramane astfel lider pe segmentul MMORPG, mai ales daca luam in considerare mult asteptata lansare a celui de-al doilea expansion pack - WoW: Wrath of the Lich King", a declarat directorul general Best Distribution, Andreea Allardin.

world-of-warcraft-battle-chest.jpg

Best Distribution distribuie oficial jocurile Blizzard / Vivendi Games in Romania, atat produsele de strategie (seriile Warcraft si StarCraft), cat si action-RPG-ul Diablo II si expansion-ul Diablo II: Lord of Destruction. World of Warcraft a fost lansat in Romania in 2005, iar in ianuarie 2007 a fost lansat World of Warcraft: The Burning Crusade. Pana in acest moment, conform cifrelor oferite de Blizzard Entertainment, in Romania exista peste 25.000 de jucatori activi de World of Warcraft.

Sursa: Best Distribution

Niciun comentariu: