miercuri, 29 octombrie 2008

Detalii finale si oficiale despre Windows 7

Dupa cum va spuneam si ieri, Microsoft au pus la dispozitia publicului detalii oficiale despre mult-aspteptatul sistem de operare Windows 7.

seven-1.jpg

Cu ocazia PDC 2008, s-a facut inclusiv o demonstratie asupra facilitatilor sistemului de operare iar partea cea mai buna este ca demonstratia sistemului de operare a functionat excelent pe un procesor de 1GHz, si cu 1GB de memorie RAM.

seven-2.jpg

Primul lucru care sare in ochi este noul taskbar, care are noi liste cu aplicatii si optiuni care pot fi accesate prin click dreapta, gadgeturile acum apar direct pe desktop si nu in sidebar ca la Vista, redimensionarea ferestrelor se face acum semi-automat, „tray”-ul acum arata doar ceea ce i se spune de catre utilizatori sa arate.

seven-3.jpg

Deasemenea Windows 7 va merge foarte bine (demonstrat) si pe netbookuri si in acelasi timp poate rula cu pana la 256 de procesoare in acelasi timp, i-au fost imbunatatite capacitatile multi-display, media-playerul a fost modificat in intregime asa ca acum seamana cu interfata playerului Zune.
Cu aceasta ocazie nu a mai fost spusa nici o data de lansare pentru „7”, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam o versiune beta si pentru utilizatorii obinuiti


Sursa: Engadet
Poze: Arstechnica

Niciun comentariu: