vineri, 3 aprilie 2009

Jumpgate Evolution - cerinte de sistem... ca la mama acasa

Codemasters Online a anuntat ca Jumpgate Evolution, jocul de tip sci-fi MMO, va avea cerinte de sistem deloc pretentioase.

Pe o piata pe care doar EVE Online a reusit sa se impuna, Jumpgate Evolution promite sa le ofere tuturor pasionatilor de jocuri cu nave spatiale o alta posibilitate de a intra intr-un univers online masiv.

Desi va putea fi jucat si pe sisteme cu trei monitoare, Jumpgate Evolution va rula chiar si pe PC-uri dotate cu:

- procesor la 1,4 GHz

- 512 MB RAM

- placa video cu 64 MB

- 8 GB liberi pe HDD.

Totusi, pentru a avea acces la toate efectele grafice ale jocului (prezentate pe larg in trailerul "When Darknes Falls" de mai sus si in galeria de imagini), va fi necesar un sistem cu Dual Core Intel Pentium D, 2GB RAM si placa video cu 256 MB.

In Jumpgate Evolution, jucatorii vor putea alege una dintre cele trei natiuni disponibile. Jocul va oferi batalii la scara larga intre nave spatiale, dar si posibilitatea de a face comert. Producatorii (compania NetDevil) afirma ca cerintele scazute de sistem vor permite accesul mai multor jucatori si, astfel, spera ei, jocul va fi mai populat.

Data de lansare a lui Jumpgate Evolution este stabilita pentru iunie 2009, iar doritorii se pot inscrie la BETA test pe www.jumpgateevolution.com.

Sursa: Codemasters Online / HIT.ro

Niciun comentariu: