vineri, 3 aprilie 2009

Ubisoft anunta precipitatii sub forma de chiftelute

Ubisoft a anuntat ca lucreaza la jocul, pe care il va si distribui, bazat pe filmul de animatie Cloudy with a Chance of Meatballs, produs de Columbia Pictuers si Sony Pictures Animation. Gandit pentru console de joc si console de joc portabile, Cloudy with a Chance of Meatballs este planificat sa ajunga in magazine spre sfarsitul anului in acelasi timp cu lansarea pe marile ecrane a filmului cu acelasi nume.

Proiectele noastre anterioare au demonstrat ca Ubisoft intelege felul in care trebuie tradusa arta si povestirile din filmele produse de Sony Pictures Animation in lumea jocurilor video” a declarat Mark Caplan, vice-presedinte Licensing-Hardlines and Interactive al Sony Pictures Consumer Products. „Echipele noastre deja lucreaza impreuna pentru a crea un joc interactiv, distractiv si antrenant care sa extinda experienta filmului”, a mai spus Mark Caplan.

Al doilea film al Sony Pictures Animation care va fi creat cu tehnologia stereoscopic 3D. Cel mai delicios moment din Cloudy with a Chance of Meatballs va fi cel in care jucatorii vor combina mamaliguta cu branza.

Inspirat din indragita carte pentru copii, filmul prezinta un orasel unde mancarea pica din cer asemenea ploii. Printre actorii care-si vor oferi vocile personajelor din joc se numara Bill Harder, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Bruce Campbell, Mr. T si Tracy Morgan. Filmul este scris si regizat de Chris Miller si Phil Lord, bazat pe cartea de copii scrisa de Judi Barrett si ilustrat de Ron Barrett. Producatorul este Pam Marsden.

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu: