miercuri, 20 mai 2009

O noua aplicatie de mobil pentru compararea preturilor

Smartbuy.ro a lansat aplicatia cu acelasi nume, destinata persoanelor care obisnuiesc sa cumpere online sau care doresc sa verifice preturile produselor si pe internet.

www.Smartbuy.ro este un site de comparare preturi si un instrument de sprijin si informare a cumparatorilor din mediul online si nu numai.

Acest serviciu nu este doar spatiul pentru vizualizarea preturilor ci, mai ales, o sursa de informatii si detalii necesare achizitiilor de produse online. Prin imagini sugestive ale produselor, descrieri tehnice, comentarii si review-uri, utilizatorii pot obtine cu ajutorul SmartBuy toate informatiile de care au nevoie.

In acest sens a luat nastere aplicatia SmartBuy pentru mobil, special creata pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca cea mai buna oferta pentru un produs cautat. Instalarea si utilizarea aplicatiei sunt complet gratuite, fiind nevoie doar de un telefon mobil cu acces la internet si care este compatibil cu aplicatiile Java.

Pentru toate celelalte modele de telefoane (iPhone, HTC G1, etc) www.smartbuy.ro va pune la dispozitie versiunea de mobil a site-ului care poate fi accesata la adresa http://m.smartbuy.ro.

Avantajul oferit de aplicatia SmartBuy este acela ca in momentul in care utilizatorul s-a hotarat asupra ofertei pentru un produs, are posibilitatea sa contacteze direct de pe telefon magazinul dorit.

Fie ca te afli in Bucuresti, fie ca te afli oriunde altundeva in tara, SmartBuy te ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Niciun comentariu: