marți, 13 octombrie 2009

Epson PictureMate Charm scoate o poza color in 37 de secunde

Epson a lansat PictureMate Charm, o imprimanta portabila care poate printa fotografii color in mai putin de un minut direct din aparatul foto sau telefonul mobil.

Imprimanta are un ecran LCD de 2.5 inci pe care pot fi vizualizate si modificate direct pozele, inainte de a fi printate.PictureMate Charm are un cititor de carduri microSD, facand astfel mult mai facil transfreul de imagini dintre ea si aparatul foto.

Cu un adaptor Bluetooth pot fi printate direct de pe orice telefon mobil sau alt gadget echipat cu acest tip de conexiune, dar si printr-o functie wireless dedicata pentru acest tip de imprimante, numita PictBridge.

Epson PictureMate Charm poate printa o imagine color fara chenar in doar 37 de secunde la cea mai buna rezolutie din clasa sa, 5760x1440dpi, dar ofera si posibilitatea de alegere a diferite layouturi sau a printarii alb-negru.

Functia Auto Photo Correction va ajusta automat culorile imaginilor digitale, iar functia Charm va indeparta efectul de ochi rosii.

Costurile de exploatare ale acestei imprimate, in functie de calitatea hartiei si tonerului, pot fi de minimum 0.26$ pentru o fotografie.

Epson PictureMate Charm este compatibila atat cu PC cat si cu Mac si va fi disponibila pe piata incepand cu luna Noiembrie la pretul de 150$.

Niciun comentariu: