miercuri, 7 octombrie 2009

WPhone, cel mai mic ceas cu telefon are 4GB memorie interna

E greu de spus daca Kempler & Strauss WPhone este un ceas cu telefon sau doar un telefon mobil inghesuit in carcasa unui ceas de mana care in timpul sau liber arata si ora exacta.

Putem spune cu siguranta insa ca WPhone este un model cu un design mult mai sportiv decat cunoscutii sai concurenti LG GD910 si Samsung S9110, dar cu dimensiuni mai mici decat ale acestora.

Desi in acest moment Kempler & Strauss WPhone se poate lauda ca este cel mai mic ceas cu telefon de pe piata, dispune totusi de conectivitate GSM quad-band, ecran tactil si o memorie de 4GB, impresionata pentru dimensiunile sale, memorie ce poate fi marita prin adaugarea unui card microSD.

Desi nu dispune de conectivitate 3G pentru apeluri video, WPhone are totusi si o camera VGA care poate realiza imagini cu rezolutie maxima de 640x480.

Pentru a-l face mai usor de folosit ca si telefon mobil, WPhone are inclusa in pret si o eleganta casca Bluetooth numita "the Communicator" care, atunci cand nu este folosita poate fi purtata in propriul toc de piele, la fel ca un telefon mobil.

Kempler & Strauss WPhone este disponibil pe piata americana la doar 199$.

Niciun comentariu: