marți, 1 aprilie 2008

Asus Eee PC cu Windows XP pe 9 Aprilie

Compania Asus a anuntat ca va pune in vanzare peste cateva zile varianta anuntata demult a Eee PC care va avea ca sistem de operare Windows XP Home Edition.
Acest sistem de operare de la Microsoft va veni acum preinstalat ca sa fie mai comod pentru multi dintre clientii acestui calculator, pentru ca pe langa pasionati care au nevoie de un notebook de mici dimensiuni pentru portabilitate, exista si mai multi care cumpara calculatorul doar pentru design, si cum acestia nu au suficient de multa “preocupare” ca sa instaleze un alt sistem de operare, acum nu vor mai fi "pusi" la munca pentru a Windowsul cu care erau obisnuiti.



Asus Eee PC 4G-X va avea din pacate o dimensiune a instalarii XP de nu mai putin de 1,8Gb prin urmare va mai ramane destul de putin spatiu pentru alte programe, dar ca sa mai ajute la instalarea unor alte programe, in pachet va fi regasit un card SDHC de 4Gb produs de A-Data si un mouse optic.
Pretul sau de vanzare, cu tot cu Windows XP , card SDHC si mouse va fi de 399 de dolari, la fel cu al versiunii fara accesorii si cu Xandros Linux preinstalat.

Sursa: DailyTech

Niciun comentariu: