duminică, 4 mai 2008

Cele mai bune 20 de add-on-uri, compatibile cu Firefox 3


Indiferent dacă sunteţi un dezvoltator sau un simplu utilizator, Firefox are add-on-uri pentru aproape orice vreţi să faceţi. În condiţiile în care nu a fost lansată încă versiunea finală, vă prezentăm cele mai bune 20 de add-on-uri care sunt compatibile cu versiunea Beta, disponibilă în acest moment.

În imagini: Cele mai bune 20 de add-on-uri compatibile cu Firefox-3

Dezvoltatorii au creat un set uriaş de add-on-uri pentru Firefox şi mulţi utilizatori Firefox au unelte favorite, fără de care nu ar putea naviga. Add-on-urile sunt, pentru o parte dintre utilizatori, distractive. Printre acestea se numără posibilitatea de a consulta previziunile meteo în status bar. Alţi utilizatori se bazează pe add-on-urile mai tehnice în munca lor de zi cu zi. Indiferent care este motivul, cu toţii aşteptăm să utilizăm noua versiune Firefox şi add-on-urile pe care am ajuns să le îndrăgim.


În imagini: Cele mai bune 20 de add-on-uri compatibile cu Firefox 3

Intraţi în galerie pentru a vedea cele mai bune 20 de add-on-uri care au fost actualizate pentru a lucra cu versiunea Firefox 3 Beta 5.

Download.CHIP.eu nu este responsabil pentru conţinutul Descrierii Autorului. Lăsăm la latitudinea D-voastră să determinaţi dacă acest produs sau modul în care intenţionaţi să îl utilizaţi este legal. Nu încurajăm sau aprobăm în nici un fel utilizarea nici unui software prin încălcarea legilor în vigoare.

Niciun comentariu: