miercuri, 25 iunie 2008

Spore Galactic Edition, anuntata

Maxis si Electronic Arts vor lansa o editie limitata a joucului Spore, care se va numi Galactic Edition. Aceasta va ajunge pe rafturile magazinelor in aceeasi zi cu jocul Spore, adica pe 5 septembrie si va costa 44, 99 de lire fata de editia simpla a jocului Spore care va putea fi cumparata cu 39,99 de lire.

creature-2-2.jpg

Spore Galactic Edition contine pe langa joc, un DVD - Making of Spore, o carte hardback intitulata The Art of Spore, un poster, un DVD cu un documentar special creat de National Geographic Channel denumit “How to Build a Better Being”, si un document de 100 de pagini denumit Galactic Handbook.

spore176.jpg


Intre timp, de la lansarea Spore Creature Creator in 17 iunie, intr-o singura saptamana au fost create si upload-ate pe site-ul Spore community peste 1 milion de creaturi. Potrivit unui comunicat de presa EA, doua creaturi sunt „create” in fiecare secunda iar in fiecare minut sunt upload-ati cate 1000 de mici monstruleti.

sporecreature001.jpg


Spore Creature Creator a fost lansat pe data de 17 iunie 2008, si costa 5 lire sterline pentru varianta full sau poate fi download-at gratuit in varianta trial. Creaturile apar intr-un index foarte mare pe Sporepedia, ele putand fi importate in Spore Creature Creators in intreaga lume. Creaturile facute cu programul Spore Creature Creator vor putea fi folosite in joc dupa lansarea acestuia.


Spore le ofera jucatorilor o gama larga de unelte cu care sa isi personalizeze fiecare obiect sau fiinta din propriul univers: de la creaturi, la vehicule si chiar la cladiri si OZN-uri.
Jocul Spore, produs de Maxis, creatorii jocului The Sims, va rula pe PC, Macintosh, Nintendo DS si telefoane mobile.

Sursa: EA/Hit.ro

Niciun comentariu: